Autoruit Vervanging Kortenberg

VOORRUIT, ZIJRUIT OF ACHTERRUIT VERVANGEN IN DE REGIO VAN KORTENBERG?

Glasbreuk of barsten in uw autoruit door storm- of hagelschade, een ongeval, vandalisme of inbraak? Bel Leentje van AGC! Aan de hand van uw nummerplaat kan zij het correcte type voertuig opsporen en à la minute de originele autoruiten bestellen. AGC beschikt over een zeer grote stock aan autoruiten van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Saint-Gobain en Pilkington. Vandaag besteld, is morgen geplaatst.

>> Auto Glass Center is een erkend glasbreuk hersteller in Kampenhout en regio Kortenberg. In minder dan een uur tijd rijdt u na een lekkere koffie weer buiten met een blinkende autoruit. Klaar terwijl u wacht!

 

AUTORUIT VERVANGEN IN KORTENBERG, BIJ U THUIS OF OP KANTOOR

AGC vervangt snel en efficiënt elke beschadigde autoruit volgens strikte veiligheidsnormen in het autoglascenter in Kampenhout, in de buurt van Kortenberg. Met gedetailleerd vakwerk en secuur plaatswerk vernieuwen we iedere ruit zodat de ingebouwde elektronica blijft werken. Drukbezet? Onze glasspecialisten komen naar u toe en plaatsen een nieuwe voorruit, zijruit of achterruit bij uw thuis of op locatie in de omgeving van Kortenberg.

 

>> Met de hand op het hart beloven we een levenslange garantie op montagefouten en lekkages. Een straffe uitspraak? Wij geloven voor 100% in onze service! 

 

HEEFT U EEN LEASINGWAGEN OF GLASBREUKVERZEKERING? 

Dan is de vervanging van uw autoruit volledig gratis! AGC is erkend door de leasing- en verzekeringsmaatschappijen en regelt de volledige administratieve en financiële afhandeling via het derdebetalerssysteem. 

 

WAAROM MOET U AGC BELLEN?

  • Vervangen van gebarsten of kapotte voorruit, achterruit en zijruit. 

  • Ruiten repareren van auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, trucks, oldtimers. 

  • Barsten, scheuren, glasschade aan panoramisch dak herstellen.

  • Een grote stock van autoruiten van originele kwaliteit voor elk merk en model.

  • Een snelle herstelling aan een scherpe prijs (30% lager dan marktprijs).

  • Levenslange garantie op montagefouten en lekkages.

  • Persoonlijke aanpak en service staan op nummer één. 

Kom langs bij Auto Glas Center in Kampenhout of boek onze mobiele ploeg die bij u langskomt in regio Kortenberg!

 

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x