Speciale aanbieding voor AGC-klanten

Speciale aanbieding voor AGC-klanten: Shoppen met 10% extra korting in Maasmechelen Village!

Bij AGC, Auto Glas Center, vinden we het belangrijk om onze klanten te verwennen en daarom hebben we een speciale aanbieding voor jullie.
We willen jullie graag uitnodigen om te gaan shoppen in Maasmechelen Village, dé ultieme winkelbestemming voor een perfect dagje uit en de lente collectie te ontdekken.

Met meer dan 100 boetieks, vier elegante restaurants en een unieke sfeer is Maasmechelen Village dé plek om te gaan shoppen. Je vindt er topmerken als BOSS, The North Face en Sandro aan prijzen die het hele jaar door tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijs. En het beste van alles? Als AGC-klant krijg je daarbovenop nog eens 10% extra korting op de outletprijs met je persoonlijke eVIP Pass!

Vraag je VIP Pass aan

Om gebruik te maken van deze korting, kan je een QR-code downloaden die je in de deelnemende boetieks kan laten scannen om gebruik te maken van die 10% extra korting. 

Maasmechelen Village is open op zon- en feestdagen en beschikt over een gratis parking met meer dan 1600 plaatsen. 

Veel winkelplezier!

AGC, auto glas center

Ps. Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, kortingen of ronde prijzen en kan niet worden ingewisseld voor contanten. Het aanbod is geldig tot 30/11/2023. De eVIP Pass is niet geldig tijdens de sperperiode.

Speciale aanbieding voor AGC-klanten
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x