About Us

Meet & Greet Steve Janssens, founder van AGC

Steve Janssens is een ondernemer pur sang die al meer dan 30 jaar met beide voeten stevig in het werkveld staat. Hij demonteert, installeert en herstelt autoruiten van nieuwe en oude wagens, van kleine auto’s tot grote trucks, volgens de regels van de kunst. 

In 1995 startte Steve in Kampenhout met AGC, een eigen Auto Glas Center gespecialiseerd in het herstellen en repareren van autoruiten voor particulieren en bedrijfswagens. Wat begon als een kleine werkplaats in zijn garage, groeide uit tot een professioneel atelier met 10 ervaren werknemers en een zeer trouw klantenbestand. 

“Met een gezonde portie ambitie en een stevige dosis passie willen we met AGC blijven groeien tot hét professionele aanspreekpunt en dé glasspecialist in de ruime regio rond Mechelen, Leuven en Brussel.”  

 

Meet & Greet het team, de vaste kern van AGC

Auto Glas Center bestaat uit een enthousiast team van 10 werknemers met complementaire vaardigheden: administratieve talenten, glasspecialisten met technische kennis, meewerkende vennoten en oldtimer liefhebbers die zich gespecialiseerd hebben in het herstellen van autoruiten voor classic cars. Het AGC team is een mooie mix van jonge aanstormende talenten die leren van stielmannen met jarenlange ervaring. Bovendien hebben we 5 mobiele ploegen op de baan die herstellingen aan huis of op locatie uitvoeren.

“Teamspirit, een goede sfeer en een menselijke aanpak. Dat vinden wij belangrijk bij AGC. Zo hebben we een werkkracht opgevangen die na een beroerte tijdens de Dakar rally aangepast werk zocht. Met de inzet van het hele team ondersteunt hij waar hij kan en verricht hij schitterend werk.”

 

Waarom moet u kiezen voor Auto Glas Center? 

Kwaliteit│ Staat op nummer één, altijd met garantie!
Snelheid │ Vandaag besteld, morgen geplaatst of hersteld.
Persoonlijk │ Met een brede glimlach werken wij in vertrouwen.
Flexibel │ Mobiele ploegen met een service op locatie.
Ervaring │ Professioneel advies met meer dan 30 jaar expertise.
Voordelig│ Scherpe tarieven die 30% lager liggen dan de gemiddelde marktprijs. 


 

Graag meer informatie over onze expertises?


Een vraag of een herstelling?

About Us
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x