Autoruit herstellen

Een sterretje in uw voorruit

TEL: 016 65 07 28 

Heeft u steenslag of sterretjes in de voorruit van uw auto, bestelwagen, mobilehome, truck, camionette of oldtimer? Voorkom een grotere barst én grotere kosten! Maak zo snel mogelijk een afspraak bij AGC want vandaag gebeld, is morgen hersteld. Onze glasspecialisten herstellen elke barst in de voorruit die kleiner is dan een muntstuk van 2 euro.

>> Met een rugzak vol expertise, technische knowhow en kunsthars injecties repareren we elke voorruit in minder dan een uur tijd aan een scherp tarief dat 30 % lager ligt dan de gemiddelde marktprijs.

Sterretje in voorruit herstellen? 

Maak een afspraak!


Autoruit herstellen in Kampenhout, bij u thuis of op kantoor

Maak een afspraak en kom langs in ons autoglascenter in Kampenhout. Met een dampende kop koffie wacht u 30 minuutjes in onze aangename wachtruimte of kan u geconcentreerd werken met prima internetverbinding. Bent u drukbezet? Geen probleem! Onze mobiele ploeg is al onderweg. Met een volledige uitrusting komen we langs op uw werk, bij uw thuis of op locatie.

>> Om een vlot verloop van elke herstelling op verplaatsing te garanderen, voeren onze ervaren monteurs elke reparatie graag uit in een overdekte of droge werkplaats.

Heeft u een leasingwagen of glasbreukverzekering?

Dan is de herstelling van uw voorruit volledig gratis! AGC is erkend door de leasing- en verzekeringsmaatschappijen en regelt de volledige administratieve en financiële afhandeling via het derdebetalerssysteem. 

Waarvoor kunt u AGC bellen?

  • Sterretjes en steenslag in uw voorruit herstellen
  • Repareren voorruit auto, vrachtwagen, bestelwagen, truck, oldtimer
  • Een persoonlijke aanpak en snelle service (24 uur op werkdagen)
  • Scherpe prijzen: 30 % lager dan gemiddelde marktprijs
  • Administratieve ondersteuning met verzekering
  • Onze expertise en ervaring

Kom langs bij Auto Glas Center in Kampenhout of boek onze mobiele ploeg! 


Sterretje in voorruit herstellen?

Maak een afspraak!


Meer items
Autoruit herstellen

Autoruit herstellen

Deel met je vrienden:
Meer items