Autoruit Herstellen Leuven

LAAT UW AUTORUIT HERSTELLEN IN REGIO LEUVEN

Contacteer Auto Glas Center.

Heeft u steenslag of sterretjes in de voorruit van uw auto, bestelwagen, mobilehome, truck, camionette of oldtimer? Voorkom een grotere barst én grotere kosten! Maak zo snel mogelijk een afspraak bij AGC want vandaag gebeld, is morgen hersteld. 

Onze glasspecialisten herstellen elke barst in de voorruit die kleiner is dan een muntstuk van 2 euro. We herstellen autoruiten in de volledige regio rond Leuven, bij u thuis of op het werk.

>> Met een rugzak vol expertise, technische knowhow en kunsthars injecties repareren we elke voorruit in minder dan een uur tijd aan een scherp tarief dat 30 % lager ligt dan de gemiddelde marktprijs.

AUTORUIT HERSTELLEN IN LEUVEN, BIJ U THUIS OF OP KANTOOR

Bent u drukbezet? Geen probleem! Onze mobiele ploeg is al onderweg. Met een volledige uitrusting komen we langs op uw werk, bij uw thuis of op locatie in de omgeving van Leuven. 

Komt u liever langs in onze vestiging  in Kampenhout? Met een dampende kop koffie wacht u 30 minuutjes in onze aangename wachtruimte of kan u geconcentreerd werken met prima internet-verbinding. 

>> Om een vlot verloop van elke herstelling op verplaatsing te garanderen, voeren onze ervaren monteurs elke reparatie graag uit in een overdekte of droge werkplaats.

HEEFT U EEN LEASINGWAGEN OF GLASBREUKVERZEKERING?

Dan is de herstelling van uw voorruit volledig gratis! AGC is erkend door de leasing- en verzekeringsmaatschappijen en regelt de volledige administratieve en financiële afhandeling via het derdebetalerssysteem.

WAAROM KIEZEN VOOR AUTO GLAS CENTER?

  • We herstellen sterretjes en steenslag in uw voorruit in de buurt van Leuven

  • We repareren voorruiten van auto, vrachtwagen, bestelwagen, truck, en oldtimer

  • We zorgen voor een persoonlijke aanpak en snelle service (24 uur op werkdagen)

  • Voor onze scherpe prijzen: 30 % lager dan gemiddelde marktprijs

  • We geven administratieve ondersteuning met verzekering
  • Voor onze expertise en ervaring

Kom langs bij Auto Glas Center in Kampenhout, of boek onze mobiele ploeg en zij komen bij u langs in regio Leuven! 

Maak nu een afspraak bij Auto Glas Center.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x