Autoruiten Tinten Boortmeerbeek

AUTORUIT LATEN TINTEN TOT 95% IN REGIO BOORTMEERBEEK

AGC is uw specialist in het tinten of blinderen van autoruiten uit optisch zuivere polyester film. We stoppen de uitstraling van uw wagen in een hip & trendy kleedje én filteren schadelijke UV-stralen met zon- en warmtewerende folie van SunTek. Puffen en zweten in een warme auto is voorgoed verleden tijd. Als mooie surplus beschermt raamfolie tegen nieuwsgierige blikken, vandalisme, inbraak en rondvliegend glas.

 

>> Na het tinten van de autoruit blijft het blikveld van de chauffeur 100% scherp afgesteld. Onze vakspecialisten verkleinen enkel de inkijk langs de buitenkant.

 

VANDAAG AUTORUITEN TINTEN, MORGEN DROOG!

Kies een grijstint naar keuze en wij duiken meteen in onze stockvoorraad. Onze specialisten starten met een nauwkeurige demontage van de achterruit of zijruit. Ze installeren de krasbestendige folie langs de binnenkant van de wagen met splinternieuwe technieken, kreukvrij en zonder luchtbellen of stofdeeltjes! Na een droogtijd van een nacht pikt u uw auto volledig gebruiksklaar op in ons atelier in Kampenhout, in de regio van Boortmeerbeek.

 

>> Kwaliteit is ons codewoord. We zweren dan ook bij een levenslange garantie op het loskomen of verkleuren van de folie op uw autoruit! 

 

WAAROM MOET U AGC BELLEN? 

  • Blinderen en tinten van ruiten van auto’s, bestelwagens, bedrijfswagens enz. in regio Boortmeerbeek.

  • We garanderen een zeer snelle dienstverlening. 

  • Binnen 24u haalt u de wagen weer op. 

  • We werken met respect voor wettelijke standaarden. 

  • Persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle service.

  • Ervaring en expertise van ons AGC team

  • Welkom comfort, veiligheid en privacy. 

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x